יום שישי, 24 בפברואר 2012

עוף משוטח אפוי, ממולא בשום ואגוזי מקדמיה



1 עוף שלם משוטח (מוציאים את עצם הגב, עצם החזה והצלעות)
שמן זית
מיץ לימון
שום קצוץ דק
מלח ים
תימין
פלפל שחור
אגוזי מקדמיה שלמים קלויים

מערבבים את כל החומרים (פרט לעוף)
מחדירים את האגוזים המתובלים(אחד אחד)בזהירות(לא לקרוע את העור)
מושחים היטב את העוף בשמן המתובל
מניחים בתבנית מצע של בצל,שום וגבעולי סלרי(לא מקולפים)
שופכים על המצע מיץ לימון ויין לבן
מניחים מעל את העוף
מכסים בנייר כסף
אופים מכוסה בתנור חם (200 מעלות)במשך שעה
מורידים את הכיסוי וממשיים לאפות עד שהעוף משחים והופך להיות פריך



- Posted using BlogPress from my iPad

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה