תוויות
סלטים
(11)
חזה עוף
(9)
מרקים
(8)
עוף
(8)
בשר טחון
(5)
ביצים
(3)
ירקות
(3)
סלמון
(3)
פסטה
(3)
קטניות
(3)
נודלס
(2)
תבשילי בשר
(2)
תפוחי אדמה
(2)
אורז
(1)
גזר
(1)
דגים לבנים
(1)
חצילים
(1)
כרובית
(1)
עדשים
(1)
פולנטה
(1)
קציצות ירק
(1)
רטבים לסלט ירוק
(1)
שורש סלרי
(1)
תוספת למרק
(1)
יום שישי, 24 בפברואר 2012
עוף משוטח אפוי, ממולא בשום ואגוזי מקדמיה
1 עוף שלם משוטח (מוציאים את עצם הגב, עצם החזה והצלעות)
שמן זית
מיץ לימון
שום קצוץ דק
מלח ים
תימין
פלפל שחור
אגוזי מקדמיה שלמים קלויים
מערבבים את כל החומרים (פרט לעוף)
מחדירים את האגוזים המתובלים(אחד אחד)בזהירות(לא לקרוע את העור)
מושחים היטב את העוף בשמן המתובל
מניחים בתבנית מצע של בצל,שום וגבעולי סלרי(לא מקולפים)
שופכים על המצע מיץ לימון ויין לבן
מניחים מעל את העוף
מכסים בנייר כסף
אופים מכוסה בתנור חם (200 מעלות)במשך שעה
מורידים את הכיסוי וממשיים לאפות עד שהעוף משחים והופך להיות פריך
- Posted using BlogPress from my iPad
תוויות:
עוף
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה