תוויות
סלטים
(11)
חזה עוף
(9)
מרקים
(8)
עוף
(8)
בשר טחון
(5)
ביצים
(3)
ירקות
(3)
סלמון
(3)
פסטה
(3)
קטניות
(3)
נודלס
(2)
תבשילי בשר
(2)
תפוחי אדמה
(2)
אורז
(1)
גזר
(1)
דגים לבנים
(1)
חצילים
(1)
כרובית
(1)
עדשים
(1)
פולנטה
(1)
קציצות ירק
(1)
רטבים לסלט ירוק
(1)
שורש סלרי
(1)
תוספת למרק
(1)
יום שישי, 24 בפברואר 2012
תפו״א אפויים בתנור עם עשבי תיבול
1 ק״ג תפו״א מקולפים ופרוסים דק ביותר
2 שיני שום קצוצות דק מאד
עשבי תיבול טריים קצוצים דק (פטרוזיליה,תימין ורוזמרין)
2 כפות שמן זית
1/4 כוס ציר ירקות
מסדרים בתבנית משומנת את פרוסות תפו״א (בצורת רעפים) בשכבות
בין השכבות מפזרים את תערובת עשבי התיבול
מזלפים מעל את שמן הזית
שופכים מעל את ציר הירקות
אופים בתנור חם (200 מעות) במשך 45 דקות
- Posted using BlogPress from my iPad
תוויות:
תפוחי אדמה
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה