תוויות
סלטים
(11)
חזה עוף
(9)
מרקים
(8)
עוף
(8)
בשר טחון
(5)
ביצים
(3)
ירקות
(3)
סלמון
(3)
פסטה
(3)
קטניות
(3)
נודלס
(2)
תבשילי בשר
(2)
תפוחי אדמה
(2)
אורז
(1)
גזר
(1)
דגים לבנים
(1)
חצילים
(1)
כרובית
(1)
עדשים
(1)
פולנטה
(1)
קציצות ירק
(1)
רטבים לסלט ירוק
(1)
שורש סלרי
(1)
תוספת למרק
(1)
יום שישי, 24 בפברואר 2012
סלמון אפוי ברוטב חמאה ושמיר
סלמון טרי שלם מנוקה וללא ראש
50 גרם חמאה מומסת (או יותר-לפי גודל הדג)
2 כפות חרדל גרגרים
1/2 צרור שמיר טרי קצוץ דק
מורחים היטב את הדג ( בפנים ובחוץ ) בתערובת הרוטב
מניחים בתבנית אפיה
אופים בתנור חם (225 מעלות)
מחשבים את זמן האפיה ל-4 דקות עבור כל ס״מ גובה של הדג
- Posted using BlogPress from my iPad
תוויות:
סלמון
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה