תוויות
סלטים
(11)
חזה עוף
(9)
מרקים
(8)
עוף
(8)
בשר טחון
(5)
ביצים
(3)
ירקות
(3)
סלמון
(3)
פסטה
(3)
קטניות
(3)
נודלס
(2)
תבשילי בשר
(2)
תפוחי אדמה
(2)
אורז
(1)
גזר
(1)
דגים לבנים
(1)
חצילים
(1)
כרובית
(1)
עדשים
(1)
פולנטה
(1)
קציצות ירק
(1)
רטבים לסלט ירוק
(1)
שורש סלרי
(1)
תוספת למרק
(1)
יום שישי, 24 בפברואר 2012
מפרום פשוט
750 גרם בשר בקר טחון
250 גרם בשר עוף טחון
1 בצל גדול קצוץ דק
6 שיני שום קצוצות דק
1 צרור פטרוזיליה קצוצה דק
1 נשיקה של לחם שחור (א קרום) מורטבת,סחוטה ומפוררת
1 כף אבקת מרק עוף
מלח ופלפל שחור
1 ביצה טרופה עם כף רסק עגבניות
שמן לטיגון
מערבבים את כל החומרים (פרט לביצה)
יוצרים קציצות מאורכות
טובלים בתערובת הביצה ורסק
מטגנים עד השחמה יפה משני הצדדים
- Posted using BlogPress from my iPad
תוויות:
בשר טחון
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה