יום רביעי, 1 בפברואר 2012

איטריות חריפות בסגנון פיליפיני

איטריות חריפות בסגנון פיליפיני (1 מנה)

300 גרם איטריות ביצים מבושלות לפי הוראות היצרן
1/2 כוס רצועות חזה עוף
1 כפית ג׳ינג׳ר כתוש
1 כפית שום כתוש
1/4 כוס מקלות בצל ירוק
150 סמ״ק ציר עוף
150 סמ״ק חלב קוקוס
2 כפות מחית קארי אדום
1/2 כפית מלח
1 כפית סוכר
1 כף בוטנים מטוגנים גרוסים + 1 כף בוטנים מטוגנים שלמים
עלי כוסברה לקישוט
מעט שמן צמחי לטיגון

 מטגנים בווק על אש גבוהה את רצועות העוף עם הג׳ינג׳ר,השום והבצל הירוק
מוסיפים ציר עוף,חלב קוקוס,מחית קארי,מלח,סוכר ובוטנים
מצמצמים על אש את הרוטב תוך כדי ערבוב במשך דקה
מוסיפים את האיטריות ומערבבים היטב כדי שיתחממו

מגשים מקושט בעלי כוסברה 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה