יום רביעי, 1 בפברואר 2012

פסטה עם אנשובי,פלפל חריף ופרורי לחם מטוגנים

פסטה עם אנשובי,פלפל חריף ופרורי לחם מטוגנים (4 מנות)

450 גרם ספגטי
6 כפות שמן זית
2 שיני שום קצוצות דק
16 פילטים של אנשובי
מיץ מ 2 לימונים
2 פלפלים חריפים אדומים קטנים,מיובשים ומפוררים(או1 כפית שבבי צ׳ילי)

200 גרם פרורי לחם טריים
1 שן שום קצוצה דק
חופן ניב של לי תימין טיים
8 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור טחון טרי

מכינים את  פרורי הלחם המטוגנים: מחממים את שמן הזית במחבת
                                              מוסיפים את השום,התימין ופרורי הלחם
                                              מטגנים תוך כדי ערבוב וניעור המחבת
                                              כשהפרורים מזהיבים ממליחים ומפלפלים
                                              מוציאים ומניחים ליבוש על מגבות נייר

מבשלים את הספגטי במיים רותחים מומלחים עד שהם מוכנים(אל דנטה)
בזמן שהספגטים מתבשלים מכינים את הרוטב
מחממים במחבת בעדינות את שמן הזית והשום כדקה
מוסיפים את האנשובי ומערבבים עד שהם מתפוררים
מוסיפים את מיץ הלימון והפלפל החריף
מוסיפים את הספגטים המבושלים ומסוננים ומערבבים היטב 

מגישים מיד עם פרורי לחם מטוגנים מעל

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה