תוויות
סלטים
(11)
חזה עוף
(9)
מרקים
(8)
עוף
(8)
בשר טחון
(5)
ביצים
(3)
ירקות
(3)
סלמון
(3)
פסטה
(3)
קטניות
(3)
נודלס
(2)
תבשילי בשר
(2)
תפוחי אדמה
(2)
אורז
(1)
גזר
(1)
דגים לבנים
(1)
חצילים
(1)
כרובית
(1)
עדשים
(1)
פולנטה
(1)
קציצות ירק
(1)
רטבים לסלט ירוק
(1)
שורש סלרי
(1)
תוספת למרק
(1)
יום שישי, 24 בפברואר 2012
מרק עוף סיני (נגד התקררות)
1 עוף שלם ( רצוי זקן) מנוקה ושטוף
1 שן שום מעוכה קלות
מספר בצלים ירוקים שלמים מנוקים
2 ס״ם שורש ג׳ינג׳ר טרי לא מקולף
מלח
בסיר גדול מניחים את העוף ויתר החומרים ומכסים במיים
מביאים לרתיחה,מכסים,מנמיכים את האש ומבשלים ברתיחה עדינה 20 דקות
מכבים את האש ומניחים מכוסה לעוד60 דקות
מוציאים את העוף לשימוש אחר
מכינים כופתאות בשר מבשר עוף טחון מעורבב עם ביצה טרופה,ג׳ינג׳ר טרי מגורר,מעט
קמח ומלח
מחממים שוב את המרק
מכניסים את כופתאות הבשר-כאשר הן צפות, הן מוכנות
מוסיפים למרק עלים ירוקים (תרד או בוק צ׳וי) ומבשלים מספר דקות נוספות
מגישים את המרק עם אורז לבן מאודה וקוביות עגבנייה טריה
- Posted using BlogPress from my iPad
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה