יום שישי, 24 בפברואר 2012

מרק עוף סיני (נגד התקררות)



1 עוף שלם ( רצוי זקן) מנוקה ושטוף
1 שן שום מעוכה קלות
מספר בצלים ירוקים שלמים מנוקים
2 ס״ם שורש ג׳ינג׳ר טרי לא מקולף
מלח

בסיר גדול מניחים את העוף ויתר החומרים ומכסים במיים
מביאים לרתיחה,מכסים,מנמיכים את האש ומבשלים ברתיחה עדינה 20 דקות
מכבים את האש ומניחים מכוסה לעוד60 דקות
מוציאים את העוף לשימוש אחר

מכינים כופתאות בשר מבשר עוף טחון מעורבב עם ביצה טרופה,ג׳ינג׳ר טרי מגורר,מעט
קמח ומלח

מחממים שוב את המרק
מכניסים את כופתאות הבשר-כאשר הן צפות, הן מוכנות
מוסיפים למרק עלים ירוקים (תרד או בוק צ׳וי) ומבשלים מספר דקות נוספות

מגישים את המרק עם אורז לבן מאודה וקוביות עגבנייה טריה


- Posted using BlogPress from my iPad

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה