יום רביעי, 1 בפברואר 2012

מרק כתום

מרק כתום

2.5ק׳ג ירקות כתומים(גזר,בטטה,דלעת,דלורית)חתוכים לקוביות
3 כפות שמן זית
1בצל סגול חתוך לקוביות
5 שיני שום קצוצות
1 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית צ׳ילי גרוס
3 כפיות מלח ים
6 כוסות מיים
1/3 חבילה כוסברה או פטרוזיליה או תערובת של שניהם

מאדים בשמן את הבצל והשום
מוסיפים את הירקות, התבלינים,הירק והמיים
מבשלים עד שהירקות מתרככים
מוציאים את הירק
טוחנים את תכולת הסיר
מתקנים תיבול

מגישים עם קרוטונים ומקשטים ביוגורט,שמנת מתוקה או חלב קוקוס

*אפשר להוסיף ג׳ינג׳ר לתבלינים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה