יום רביעי, 1 בפברואר 2012

פסטה ברוטב עגבניות טריות

פסטה ברוטב עגבניות טריות

1ק׳ג עגבניות בשלות
1בצל גדול חתוך לרבעים 
100 גרם חמאה 
1כפית שטוחה מלח בישול
1 כף סוכר( או יותר,אם עגבניות לא בשלות)

חותכים את העגבניות לרבעים
מניחים בסיר יבש,מכוסה,על להבה גדולה(מנערים את הסיר מדי פעם) לרבע שעה
מכבים את האש ומקררים את העגבניות
מקלפים את העגבניות(הקליפה יורדת בקלות)
טוחנים את עגבניות(אפשר גם לסנן אם רוצים אבל אז הרוטב מאד סמיך)
מוסיפים לסיר את יתר החומרים 
מבשלים על אש קטנה,לא מכוסה במשך שעה
מוציאים את הבצל

מגישים עם ספגטי ופרמזן מגורר מעל

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה