פסטה ברוטב עגבניות טריות
1ק׳ג עגבניות בשלות
1בצל גדול חתוך לרבעים
100 גרם חמאה
1כפית שטוחה מלח בישול
1 כף סוכר( או יותר,אם עגבניות לא בשלות)
חותכים את העגבניות לרבעים
מניחים בסיר יבש,מכוסה,על להבה גדולה(מנערים את הסיר מדי פעם) לרבע שעה
מכבים את האש ומקררים את העגבניות
מקלפים את העגבניות(הקליפה יורדת בקלות)
טוחנים את עגבניות(אפשר גם לסנן אם רוצים אבל אז הרוטב מאד סמיך)
מוסיפים לסיר את יתר החומרים
מבשלים על אש קטנה,לא מכוסה במשך שעה
מוציאים את הבצל
מגישים עם ספגטי ופרמזן מגורר מעל
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה