יום רביעי, 1 בפברואר 2012

צ׳ילי קון קרנה

צ׳ילי קון קרנה

חצי ק׳ג בשר טחון(בקר או הודו אדום)
1בצל בינוני קצוץ דק
1פלפל ירוק או אדום חתוך לקוביות קטנות
2שיני שום קצוצות דק
2עגבניות בשלות קצוצות דק(או מרוסקות,או מקופסה)
2-3 כפות רסק עגבניות
שעועית יבשה לבנה(או אדומה)מבושלת(או משומרת במיץ עגבניות)
פלפל צ׳ילי אדום קצוץ דק(כמות לפי סיבולת)
מלח,פלפל שחור,כמון טחון,אורגנו יבש ופפריקה מתוקה 

לטגן את הבצל בשמן צמחי עד שקיפות
להוסיף את הפלפלים ולטגן מעט
להוסיף את הבשר ולטגן עד שמשנה צבע  
להוסיף את השום,העגבניות והרסק
להוסיף את התבלינים ומעט מיים
לערבב היטב ולבשל כחצי שעה(לפחות) 

להגיש על אורז לבן

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה