יום חמישי, 9 בפברואר 2012

חביתה ספרדית

חביתה ספרדית

1 בצל חתוך לקוביות
2 תפו״א חתוכים לקוביות
4 ביצים טרופות
2 כפות עלי פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור
2 כפות שמן זית

מחממים את שמן הזית במחבת
מטגנים את הבצל והתפו״א עד התרכות (לא להשחים!)
מתבלים במלח ופלפל
מוסיפים את הביצים הטרופות ודואגים שיכסו את תפו״א והבצל
מכסים ומבשלים עד שהביצים מתייצבות
הופכים ומטגנים עד שגם הצד השני משחים

מגישים חם או קר

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה