כרובית מטוגנת ברוטב טחינה ירוקה
כרובית טריה ומוצקה מפורקת לפרחים בודדים
מלח ופלפל שחור
שמן צמחי לטיגון עמוק
חולטים את פרחי הכרובית במיים רותחים למספר דקות
מוציאים ומשאירים ליבוש למספר דקות
מתבלים במלח ופלפל ומטגנים בשמן עמוק עד להשחמה יפה
מוציאים על נייר סופג
מגישים עם טחינה ירוקה: טחינה גולמית ומיים קרים(בכמויות שוות)
מיץ לימון טרי,שום כתוש,מלח,פלפל ופטרוזיליה קצוצה דק
*אפשר לעדן את רוטב הטחינה ע״י הוספת יוגורט
*לתוספת חריפות מעט שבבי צ׳ילי
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה