יום רביעי, 1 בפברואר 2012

כרובית מטוגנת ברוטב טחינה ירוקה

כרובית מטוגנת ברוטב טחינה ירוקה

כרובית טריה ומוצקה מפורקת לפרחים בודדים
מלח ופלפל שחור 
שמן צמחי לטיגון עמוק

חולטים את פרחי הכרובית במיים רותחים למספר דקות  
מוציאים ומשאירים ליבוש למספר דקות
מתבלים במלח ופלפל ומטגנים בשמן עמוק עד להשחמה יפה
מוציאים על נייר סופג

מגישים עם טחינה ירוקה: טחינה גולמית ומיים קרים(בכמויות שוות)
                                   מיץ לימון טרי,שום כתוש,מלח,פלפל ופטרוזיליה קצוצה דק

*אפשר לעדן את רוטב הטחינה ע״י הוספת יוגורט
*לתוספת חריפות מעט שבבי צ׳ילי

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה