יום שישי, 24 בפברואר 2012

תבשיל עוף ותפו״א בניחוח יווני



4 כרעיים עוף מחולקות
1 ק״ג תפו״א קלופים ומחולקים לשמיניות
4 שיני שום גדולות חצויות
מלח ופלפל שחור
1/2 כוס ציר עוף
1/2 כוס שמן זית
1/3 כוס מיץ לימון סחוט טרי
1 כפית גדושה אורגנו מיובש

מתבלים את הכרעיים במלח ופלפל
מניחים בתבנית אפיה יחד עם התפו״א והשום
יוצקים את ציר העוף
מערבבים את החומרים הנותרים ושופכים מעל בצורה שווה
אופים בתנור חם (180 מעלות) עד שהעוף משחים ותפו״א מתככים
מדי פעם מרטיבים את העוף בנוזלים שבתבנית


- Posted using BlogPress from my iPad

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה