תוויות
סלטים
(11)
חזה עוף
(9)
מרקים
(8)
עוף
(8)
בשר טחון
(5)
ביצים
(3)
ירקות
(3)
סלמון
(3)
פסטה
(3)
קטניות
(3)
נודלס
(2)
תבשילי בשר
(2)
תפוחי אדמה
(2)
אורז
(1)
גזר
(1)
דגים לבנים
(1)
חצילים
(1)
כרובית
(1)
עדשים
(1)
פולנטה
(1)
קציצות ירק
(1)
רטבים לסלט ירוק
(1)
שורש סלרי
(1)
תוספת למרק
(1)
יום שישי, 24 בפברואר 2012
תבשיל עוף ותפו״א בניחוח יווני
4 כרעיים עוף מחולקות
1 ק״ג תפו״א קלופים ומחולקים לשמיניות
4 שיני שום גדולות חצויות
מלח ופלפל שחור
1/2 כוס ציר עוף
1/2 כוס שמן זית
1/3 כוס מיץ לימון סחוט טרי
1 כפית גדושה אורגנו מיובש
מתבלים את הכרעיים במלח ופלפל
מניחים בתבנית אפיה יחד עם התפו״א והשום
יוצקים את ציר העוף
מערבבים את החומרים הנותרים ושופכים מעל בצורה שווה
אופים בתנור חם (180 מעלות) עד שהעוף משחים ותפו״א מתככים
מדי פעם מרטיבים את העוף בנוזלים שבתבנית
- Posted using BlogPress from my iPad
תוויות:
עוף
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה