תוויות
סלטים
(11)
חזה עוף
(9)
מרקים
(8)
עוף
(8)
בשר טחון
(5)
ביצים
(3)
ירקות
(3)
סלמון
(3)
פסטה
(3)
קטניות
(3)
נודלס
(2)
תבשילי בשר
(2)
תפוחי אדמה
(2)
אורז
(1)
גזר
(1)
דגים לבנים
(1)
חצילים
(1)
כרובית
(1)
עדשים
(1)
פולנטה
(1)
קציצות ירק
(1)
רטבים לסלט ירוק
(1)
שורש סלרי
(1)
תוספת למרק
(1)
יום שישי, 24 בפברואר 2012
פילה סלמון מאודה על מלח
6 נתחי פילה סלמון עם עור(150 גרם כל נתח)
500 גרם מלח בישול
שוטפים את הדג ומייבשים היטב
על תחתית מחבת גדולה וכבדה(בעלת מכסה)מפזרים את המלח בשכבה אחידה
מניחים את המחבת על להבה גבוה
מסדרים את הדג על המלח(העור כלפי מטה) בשכבה אחידה
מכסים ומבשלים 10 דקות בדיוק!
מוציאים את הדג לצלחת הגשה (העור מתנתק מעצמו)
מגישים עם תפו״א מבושלים ורוטב חרדל: 1 כף גדושה חרדל
1 כף סוכר
1/4 כוס חומץ בן יין לבן
1 כף שמיר קצוץ דק
- Posted using BlogPress from my iPad
תוויות:
סלמון
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה