יום שישי, 24 בפברואר 2012

מרק קרם תפו״א

מרק קרם תפו״א

1 בצל גדול קצוץ דק
1 כרישה פרוסה דק (רק החלק הלבן)
6 תפו״א גדולים חתוכים לקוביות
1/2 כוס שמנת מתוקה לבישול
2 כפות שמן זית
מלח ים ופלפל לבן גרוס טרי לפי הטעם

מאדים בשמן את הבצל והכרישה עד שקיפות
מוסיפים את קוביות תפו״א ומאדים מספר דקות
מתבלים במלח ופלפל
מוסיפים מיים לכיסוי ומבשלים עד שתפו״א רכים
טוחנים את תכולת הסיר
מחזירים לאש ומתקנים תיבול
מוסיפים את השמנת המתוקה ומחממים שוב את המרק

מגישים עם קרוטונים ועירית קצוצה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה