יום רביעי, 1 בפברואר 2012

מרק אפונה יבשה

מרק אפונה יבשה 

2 כוסות אפונה ירוקה יבשה(שטופה ומסוננת)
1 בצל קצוץ
1 גזר חתוך קוביות
1 תפו׳א חתוך לקוביות
2 כפות אבקת מרק עוף
מלח ופלפל שחור
1 כף שמן זית

מטגנים את הבצל בשמן זית עד שקיפות
מוסיפים את הירקות והאפונה
מתבלים ומוסיפים מיים חמים 
מבשלים על אש קטנה עד שהאפונה מתרככת מאד
מערבבים לעתים קרובות ולקראת סוף הבישול מוסיפים עוד כוס מיים לדילול 
מתקנים תיבול וטוחנים את המרק

מגישים עם קרוטונים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה