תוויות
סלטים
(11)
חזה עוף
(9)
מרקים
(8)
עוף
(8)
בשר טחון
(5)
ביצים
(3)
ירקות
(3)
סלמון
(3)
פסטה
(3)
קטניות
(3)
נודלס
(2)
תבשילי בשר
(2)
תפוחי אדמה
(2)
אורז
(1)
גזר
(1)
דגים לבנים
(1)
חצילים
(1)
כרובית
(1)
עדשים
(1)
פולנטה
(1)
קציצות ירק
(1)
רטבים לסלט ירוק
(1)
שורש סלרי
(1)
תוספת למרק
(1)
יום שישי, 24 בפברואר 2012
קניידלך
1 בצל קצוץ דק מאד
4 כפות שומן אווז (רצוי מאד! אם אין ,אז שמן זית)
2 כוסות קמח מצה
1 שקית אבקת אפיה
3 ביצים טרופות
1/4 כפית מלח
קורט פלפל שחור (או לבן) גרס טחון טרי
1-1/2 כוסות מיים חמים
משחימים את הבצל בשמן זית
בקערה גדולה שמים קמח מצה,אבקת אפיה,מלח ופלפל ומערבבים היטב מוסיפים הביצים הטרופות והבצל המטוגן (מקורר) ומערבבים לתערובת אחידה
מוסיפים את המיים החמים ומערבבים היטב
משהים בקירור לשעה
יוצרים בעזרת ידיים רטובות כדורים בגודל הרצוי
מרתיחים מיים בסיר גדול וממליחים
מכניסים בזהירות את הקניידלך לתוך המיים הרותחים
מבשלים 15 דקות ברתיחה מתונה בסיר לא מכוסה
- Posted using BlogPress from my iPad
תוויות:
תוספת למרק
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה