יום שישי, 24 בפברואר 2012

עוף אפוי ממולא שום (טוסקנה)



1 עוף צעיר קטן וטרי
1 ראש שום שלם לא מקולף( רחוץ)

מכניסים לתוך חלל הבטן של העוף את השום
מהדקים היטב את רגלי העוף
מכניסים את העוף לתוך שקית קוקי בגודל מתאים
סוגרים את השקית בקצה(משאירים מספיק מקום לרוטב שייבצר)
מנקבים את שקית הקוקי(ליציאת האדים)
מניחים את השקית עם העוף על תבנית(לסדר כך שהרוטב לא יישפך בזמן האפיה)
אופים בתנור מחומם מראש ל-180 מעלות במשך 75 דקות(או עד שהעוף מושחם)

מגישים על אורז לבן עם הרוטב שנוצר בזמן האפייה(ועם השום האפוי מבטן העוף)



- Posted using BlogPress from my iPad

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה