יום ראשון, 15 בדצמבר 2019

מרק גולאש

1ק’ג בשר בקר (צואר) חתוך לקוביות של2-3 ס’ם
2בצלים גדולים חתוכים לקוביות
2פלפלים ( אדום וירוק ) חתוכים לקוביות
2 גזרים גדולים חתוכים לטבעות
4שיני שום קצוצות או כתושות
1קופסת (400 גרם ) שימורי עגבניות מקולפות
2 כפות רסק עגבניות
1כף קימל טחון
2עלי דפנה
מלח ופלפל שחור
ציר עוף
6-8 תפו”א חתוכים לקוביות בינוניות
2כפות שמן זית
2כפות פפריקה מתוקה
אפשר להוסיף גם פפריקה חריפה (אם רוצים )

בסיר עמוק ורחב מחממים את שמן הזית
מטגנים את הבצל והפלפלים עד שקיפות
מוסיפים את השום עם הקימל הטחון ו2כפיות מלח גס ומערבבים היטב
מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים על להבה חזקה עד לצריבה קלה
מוסיפים את הפפריקה המתוקה העגבניות ורסק העגבניות
מוסיפים ציר עוף לכיסוי ואת עלי הדפנה
מבשלים על אש קטנה עד לריכוך הבשר
מוסיפים את הגזר ותפו”א וציר עוף אם יש צורך
מוסיפים מלח ופלפל אם צריך וממשיכים לבשל כ30 דקות עד לריכוך הירקות

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה