צלי פטריות
1חבילת פטריות שמפיניון
2תפו”א חתוכים לקוביות
1בצל קצוץ דק
1/4 צרור שמיר קצוץ דק
מלח פלפל ואבקת מרק ( עוף או פטריות)
1כף שמן זית
1/2 כוס מיים
מחממים בסיר את שמן הזית ומטגנים את הבצל עד שקיפות
מוסיפים את הפטריות ( חצויות או חתוכות לרבעים ) וצורבים אותן על להבה גדולה
מוסיפים א התפו”א השמיר והתבלינים
מערבבים ומוסיפים את המיים
מבשלים עד לריכוך התפו”א
אם יש צורך מוסיפים עוד מעט מיים
1חבילת פטריות שמפיניון
2תפו”א חתוכים לקוביות
1בצל קצוץ דק
1/4 צרור שמיר קצוץ דק
מלח פלפל ואבקת מרק ( עוף או פטריות)
1כף שמן זית
1/2 כוס מיים
מחממים בסיר את שמן הזית ומטגנים את הבצל עד שקיפות
מוסיפים את הפטריות ( חצויות או חתוכות לרבעים ) וצורבים אותן על להבה גדולה
מוסיפים א התפו”א השמיר והתבלינים
מערבבים ומוסיפים את המיים
מבשלים עד לריכוך התפו”א
אם יש צורך מוסיפים עוד מעט מיים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה