יום ראשון, 15 בדצמבר 2019

מרק סלרי וגזר

5 גזרים גדולים
צרו גבעולי סלרי אמריקאי
אבקת מרק עוף
מלח
1כף שמן זית
מיים

מקלפים את הגזרים וחותכים לעיגולים
שוטפים היטב את גבעולי הסלרי ופורסים לחצי ירח
מכניסים את הירקות לסיר
מוסיפים כף שמן זית וכפית מלח ומערבים
מדליקים את האש ומאדים את הירקות על להבה גדולה מספר דקות
מוסיפים אבקת מרק עוף ( לפי הטעם כף או 2 )
מוסיפים מיים חמים לכיסוי ומבשלים עד לריכוך הירקות

מגישים עם גבינת פרמזן מגוררת מעל

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה