יום שלישי, 27 באוקטובר 2015

פילטים של דג לבן בטפנד זיתים

פילטים של דג לבן ( עם עור או בלי ) כמספר הסועדים
טפנד זיתים שחורים או ירוקים
עגבניות בשלות מוצקות פרוסות דק
שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
אורגנו יבש

מניחים את פילטים עם העור כלפי מטה בתבנית מרופדת בנייר אפיה
מתבלים במלח ופלפל
מורחים כל פילט בטפנד זיתים 
מניחים מעל פרוסות עגבניה לכיסוי  
מתבלים במלח ופלפל
מזלפים שמן זית מעל 

אופים בתנור מחומם מראש ל 200 מעלות במשך 10 דקות או פחות ) תלוי בעובי הדג (

מגישים על מחית תפו״א  וסלט ירוק

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה