יום חמישי, 6 באוגוסט 2015

שקשוקה יוונית

עגבניות טריות בשלות אבל לא רכות מגוגרת גס
שום כתוש לפי הטעם
אורגנו יבש
ביצים כמספר הסועדים
מלח ופלפל שחור
 גבינת פטה מגוררת
שמן זית לטיגון

מחממים את השמן במחבת
מוסיפים את השום ומערבבים 
מוסיפים את העגבניות והאורגנו ומבשלים מספר דקות עד שהנוזלים מתאדים והרוטב מסמיך
מוסיפים את הביצים ומבשלים עד לקבלת המרקם הרצוי( לפי טעמכם  ) של הביצים
זורים את הגבינה המגוררת 
מגישים עם לחם טרי

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה