יום חמישי, 6 באוגוסט 2015

חציל חמוץ מתוק

1חציל גדול חתוך לקוביות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
3 כפות סויה
3 כפות חומץ אורז
2 כפות מחוקות סוכר חום
2 שיני שום כתושות
2 כפיות קורנפלור מומסות בכף מיים קרים
שמן צמחי לטיגון
מלח ופלפל לטעם
2 כפות שומשום קלוי
 
מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה
מוסיפים את הקורנפלור המהול במיים
מחממים את השמן בווק
מטגנים את קוביות החציל עד השחמה קלה 
מוסיפים את רצועות הפלפל ומתגנים עוד מספר דקות
מוסיפים את הרוטב . מלח ופלפל ומערבבים היטב
ממשיכים לטגן מספר דקות
מכבים את האש ומוסיפים את השומשום

מגישים על אורז לבן מאודה 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה