יום שלישי, 2 באפריל 2013

פילה סלמון צלוי בחמאה

1 פילה סלמון עם עור במשקל 1 ק״ג
4 כפות חמאה
מלח ים ופלפל שחור גרוס טרי
פטרוזיליה טריה ( או שמיר ) קצוצה דק

מחממים תנור ל 250 מעלות
מניחים בתבנית אפיה ( בגודל שתחיל את פילה הסלמון ) את החמאה
מכניסים את התבנית לתנור החם
כאשר החמאה נמסה מוציאים ( בזהירות ! ) את התבנית
מניחים את פילה הדג בתוך התבנית  עם העור כלפי מעלה
צולים מספר דקות
מוציאים בזהירות מהתנור ומקלפים את העור
       ,    ומתבלים במלח ים ופלפל
הופכים את הדג ומתבלים במלח ופלפל
מחזירים לתנור ואופים כ 15 דקות עד שהדג מאבד את שקיפותו ( זהירות לא לייבש ! )
מגישים עם פטרוזיליה ( או שמיר ) מפוזרת מעל

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה