4 כפות חמאה
מלח ים ופלפל שחור גרוס טרי
פטרוזיליה טריה ( או שמיר ) קצוצה דק
מחממים תנור ל 250 מעלות
מניחים בתבנית אפיה ( בגודל שתחיל את פילה הסלמון ) את החמאה
מכניסים את התבנית לתנור החם
כאשר החמאה נמסה מוציאים ( בזהירות ! ) את התבנית
מניחים את פילה הדג בתוך התבנית עם העור כלפי מעלה
צולים מספר דקות
מוציאים בזהירות מהתנור ומקלפים את העור
, ומתבלים במלח ים ופלפל
הופכים את הדג ומתבלים במלח ופלפל
מחזירים לתנור ואופים כ 15 דקות עד שהדג מאבד את שקיפותו ( זהירות לא לייבש ! )
מגישים עם פטרוזיליה ( או שמיר ) מפוזרת מעל
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה