יום שלישי, 2 באפריל 2013

צלי בקר ברוטב עגבניות

1 ק״ג בשר בקר לצלי חתוך לקוביות קטנות
1 בצל גדול קצוץ דק
6 שיני שום קצוצות דק
4 כפות גדושות רסק עגבניות
2 גזרים גדולים פרוסים לטבעות ( או 2 כוסות גזר גמדי )
2 כוסות שעועית ירוקה חתוכה
1/2 כוס ציר עוף
מלח עבה ופלפל שחור גרוס טרי
1 כף שמן לטיגון

מחממים את השמן בסיר
מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד שקיפות
מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים מספר דקות
מוסיפים את רסק העגבניות וממשיכים לטגן עוד מספר דקות תוך כדי ערבוב
מוסיפים את הירקות , מערבבים , מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה עד שהבשר רך מאד והרוטב סמיך
מערבבים מדי פעם ואם יש צורך מוסיפים עוד מעט ציר עוף
אם משתמשים בירקות קפואים , מוסיפים אותם לסיר רק כ 20 דקות לפני סיום הבישול

מגישים עם אורז לבן וסלט ירקות

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה