2 כפות חרדל איכותי
2 כפיות סירופ מייפל אמיתי
1/4 כוס חומץ בן יין אדום
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
מערבבים את כל החומרים ושופכים על החסות
2 כפיות סירופ מייפל אמיתי
1/4 כוס חומץ בן יין אדום
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
מערבבים את כל החומרים ושופכים על החסות
2 כפות מיונז לייט
2 כפיות חרדל
2 שיני שום כתושות
2 כפות מיץ לימון
2 כפות פרמזן מגורר דק
4 כפות שמן זית
פלפל שחור גרוס טרי
1/2 כוס שמן זית
1/4 כוס חומץ בן יין לבן או אדום
1 שן שום
חופן עלי פטרוזיליה טריים
2 כפיות סירופ מייפל אמיתי
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
לטחון את כל החומרים במעבד מזון ולשפוך על
החסה (הרבה!)
1 גביע שמנת חמוצה
3 כפות גדושות מיונז
2 כפיות חרדל איכותי
מיץ מחצי לימון
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
לערבב היטב ולשפוך על החסה@
1/4 כוס חומץ בן יין לבן או אדום
1 שן שום
חופן עלי פטרוזיליה טריים
2 כפיות סירופ מייפל אמיתי
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
לטחון את כל החומרים במעבד מזון ולשפוך על
החסה (הרבה!)
1 גביע שמנת חמוצה
3 כפות גדושות מיונז
2 כפיות חרדל איכותי
מיץ מחצי לימון
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
לערבב היטב ולשפוך על החסה@
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה