תוויות
סלטים
(11)
חזה עוף
(9)
מרקים
(8)
עוף
(8)
בשר טחון
(5)
ביצים
(3)
ירקות
(3)
סלמון
(3)
פסטה
(3)
קטניות
(3)
נודלס
(2)
תבשילי בשר
(2)
תפוחי אדמה
(2)
אורז
(1)
גזר
(1)
דגים לבנים
(1)
חצילים
(1)
כרובית
(1)
עדשים
(1)
פולנטה
(1)
קציצות ירק
(1)
רטבים לסלט ירוק
(1)
שורש סלרי
(1)
תוספת למרק
(1)
יום שישי, 8 ביוני 2012
רצועות חזה עוף ברוטב שמנת וחרדל
750 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
250 גרם ( 1 סלסלת פטריות שמפיניון ) פרוסות
1 בצל לבן קטן פרוס דק
2 כפיות פפריקה מעושנת ( או מתוקה )
1 כף חרדל איכותי
1/2 כוס שמנת מתוקה לבישול
מלח ים לטעם
1 כף שמן זית + 1 כף חמאה לטיגון
1 כוס ציר עוף מרוכז
מתבלים בפפריקה את רצועות העוף
מטגנים את רצועות העוף בעדינות ( 2-3 דקות) בחמאה ושמן זית
מוסיפים את הבצל והפטריות ומאדים מספר דקות
מוסיפים את החרדל ומערבבים היטב
מוסיפים את השמנת וציר העוף
מתבלים במלח
מביאים לרתיחה , מערבבים ומכבים את האש
מגישים על אורז, איטריות רחבות או מחית תפו״א
תוויות:
חזה עוף
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה