יום שישי, 8 ביוני 2012

רצועות חזה עוף ברוטב שמנת וחרדל





750 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
250 גרם ( 1 סלסלת פטריות שמפיניון ) פרוסות
1 בצל לבן קטן פרוס דק
2 כפיות פפריקה מעושנת ( או מתוקה )
1 כף חרדל איכותי
1/2 כוס שמנת מתוקה לבישול
מלח ים לטעם

1 כף שמן זית + 1 כף חמאה לטיגון
1 כוס ציר עוף מרוכז

מתבלים בפפריקה את רצועות העוף
מטגנים את רצועות העוף בעדינות ( 2-3 דקות) בחמאה ושמן זית
מוסיפים את הבצל והפטריות ומאדים מספר דקות
מוסיפים את החרדל ומערבבים היטב
מוסיפים את השמנת וציר העוף
מתבלים במלח
מביאים לרתיחה , מערבבים ומכבים את האש

מגישים על אורז, איטריות רחבות או מחית תפו״א

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה