יום ראשון, 17 ביוני 2018

ספגטי סופר ירוקים

1 חבילת ספגטי
600 גרם עלים ירוקים ( קייל , תרד , מנגולד או ברוקולי )
10 שיני שום קלופות
100 גרם פרמזן מגורר
3 כפות שמן זית

מבשלים בסיר גדול את הספגטי בהרבה מיים מומלחים
ב 5 הדקות האחרונות מוסיפים לסיר את העלים הירוקים ( ללא הגבעולים הקשים ) ושיני השום
אם מעדיפים אפשר לבשל את הירוקים והשום בסיר נפרד
בינתיים שמים במיכל בבלנדר את שמן הזית והפרמזן
כאשר הספגטי והירק מוכנים , מוציאים א ירוקים והשום בזהירות ומעבירים למיכל הבלנדר
מסננים את הספגטים ושומרים לפחות כוס מנוזלי הבישול
טוחנים את תוכן הבלנדר , מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס טרי , לפי הטעם
מעבירים את תוכן הבלנדר לסיר עם הספגטים ומערבבים היטב
מוסיפים לסיר את מי בישול הספגטים ומערבבים עד לקבלת המרקם הרצוי

מגישים בתוספת ריקוטה ומזלפים מעל שמן זית

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה