6 כרעיים עוף מחולקות
800 גרם ( קופסה גדולה ) עגבניות מרוסקות
1 בצל גדול קצוץ דק
1 פלפל ירוק גדול חתוך לקוביות קטנות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים דק
1/2 כוס צימוקים כהים קצוצים
3 שיני שום קצוצות דק
2-3 כפיות קארי איכותי
קורט אגוז מוסקט
מלח ופלפל שחור גרוס טרי3 כפיות פפריקה מתוקה
2 כפות שמן צמחי
2 כוסות מיים
מחממים סיר רחב ( ללא שמן ) ומשחימים בו את הכרעיים
מוציאים ומעבירים לתבנת אפיה
מוסיפים לסיר את השמן ומטגנים בו את הבצל, הפלפל והשום
מוסיפים עגבניות,מיים, צימוקים , פטרוזיליה ותבלינים
מבשלים ללא כיסוי 15 דקות
שופכים את תוכן הסיר לתבנית עם הכרעיים
אופים ב 180 מעלות כשעה עד שהעוף רך
מגישים עם הרוטב מעל אורז לבן ובתוספת ירקות ירוקים מאודים