יום ראשון, 3 בנובמבר 2013

כרעי עוף בסילאן ורכז רימונים

6 כרעי עוף ללא עור מחולקות לשוק וירך
1/2 כוס סילאן
1/2 כוס רכז רימונים
2 בצלים גדולים פרוסים דק
3 שיני שום גדולות פרוסות דק
1 כף אבקת בצל ( או בצל מיובש כתוש (
מלח ופלפל שחור טרי גרוס לפי הטעם
1 כף שמן זית

 בסיר רחב ושטוח יוצקים את השמן
מוסיפים את הבצל והשום
מניחים מעל את כרעי העוף מומלחים ומפולפלים
מוסיפים את שאר החומרים
מביאים לרתיחה , מקטינים את הלהבה ומבשלים מכוסה כ 40 דקות
( אין צורך הוספת נוזלים !)